Vakantie in eigen land: het nieuwe Landal PUUR Exloo

0

Landal PUUR Exloo bestaat uit 80 extra luxe vrijstaande vakantievilla’s, vaak meteen rieten kap. Alle typen vakantievilla’s beschikken onder andere over een sauna en zonnedouche/regendouche. De 6-, 8- en 10-persoonsvilla’s zijn duurzaam gebouwd en voorzien van onder meer een luchtwarmtepomp en vloerverwarming. Gasten kunnen gebruik maken van de faciliteiten van het naastgelegen hotel.

Fietsen op de Hondsrug in Drenthe

De Hondsrug UNESCO Global Geopark biedt wel 3.000 km fietspad en 240 fietsknooppunten. Veel bezienswaardigheden herinneren aan vervlogen tijden zoals grafheuvels, hunebedden, karrensporen en pingoruïnes. Volg de thematische routes of stippel zelf je route uit aan de hand van fietsknooppunten! Fietsen zijn te huur op het park. Meer informatie over fietsen en fietsroutes in Drenthe vind je hier.

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.