Leuke restaurants met afhaalservice om langs te fietsen

0

Zin in een bijzonder hapje eten na je fietstocht, om toch een beetje te genieten van een dagje-uit gevoel in tijden van crisis? Hier een paar tips voor leuke restaurants die thuisbezorgen in deze periode. Bij deze adresjes kun je ook meteen even na je route langsfietsen om een lekker dinertje mee te nemen! 

De kunst aan de muren bij restaurant GaleriAAA by Mangiare kan de komende tijd helaas geen gezelschap van tafels rumoerige gasten verwachten. Gelukkig klinkt er uit de keuken nog wel bedrijvigheid! Dit Italiaanse restaurant start zelf met een bezorgservice om thuiszitters van antipasti, pasta’s en mediterrane sandwiches te voorzien. Niet te missen is de lasagne porcini truffel. Tijdens het diner een heerlijk glas Montepulciano of na afloop een limoncellootje? Die bestel je meteen mee.

Gratis fietsroute Rotterdam

Gasten kunnen bestellen via de website, Deliveroo of zelf ophalen. Aan de Zaagmolenkade in Crooswijk, dus leuk te combineren met een mooi rondje langs de Rotte, Bergsche Voorplas en Kralingse Plas! Of probeer onze route door Rotterdam, deze is gratis te downloaden voor abonnees!

Op de fiets naar Ter Marsch & Co

Dit geweldige burgerrestaurant biedt soelaas aan de Rotterdamse en Amsterdamse thuisblijver. Je bestelt hier niet zomaar een hamburger, maar de beste burger van Nederland 2020! Ooit was Ter Marsch & Co hofleverancier van de Koninklijke huishouding van koning Willem III, nu staan ze bij jou op de stoep. Bestellen kan via Thuisbezorgd.nlDeliveroo, of je kan zelf de burger afhalen als je in de buurt woont. Leuk detail: het goedgemutste personeel zet telkens een vrolijke persoonlijke boodschap op de tas!

 

Gratis fietsroute Amsterdam

Ter Marsch & Co zit in Rotterdam aan de leuke Witte de Withstraat. Leuk te combineren met onze route door Rotterdam die we hierboven al tipten. In Amsterdam vind je ze in het NH Collection Amsterdam FlowerMarket hotel, direct naast de Bloemenmarkt op de kruising van de Singel en de Vijzelstraat. Maak meteen een mooie fietstocht en rijd daarna nog even langs Ter Marsch & Co met onze zelf samengestelde route door Amsterdam. Gratis voor abonnees! Heb je nog geen abonnement? Klik dan hier.

 

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.