Sterk in tijden van crisis: de Horeca-Heroes

0

Nu alle horeca in Nederland door de corona-crisis de deuren hebben gesloten, wordt er een beroep gedaan op de creativiteit van de ondernemer. Toprestaurants die hun eigen bezorgservices opzetten, voedselpakketten aanbieden aan de zorg en ouderen: alles draait om creativiteit, solidariteit en liefde. 

Geheel volgens eigen filosofie neemt restaurant Thuisbasis niet alleen de verantwoordelijkheid voor haar restaurant, maar ook voor groepen die nu hard hulp nodig hebben. Thuisbasis is een bezorgservice gestart van (deels) gered voedsel voor mensen die zorg behoeven of werkzaam zijn in de zorgsector: Thuisbasis care. Voor aanvragen stuur een mail naar info@thuisbasis-amsterdam.nl

Central Park Voorburg

Central Park Voorburg is een eigen bezorgservice gestart (https://www.centralparkvoorburg.com/winkel/). Hier bestel je driegangenmenu’s met als optie vlees, vis, vegetarisch of een mix. Fijn: alle gerechten worden biologisch afbreekbare disposables bezorgd. Om het diner compleet te maken zijn de excellente wijnen van Central Park, die je ook kun bestellen, niet te missen. Geheel in stijl wordt je diner hoogstpersoonlijk door eigenaar en meestergastheer Joey de Kruif bezorgd, in een auto gesponsord door BMW Group. Grote bedrijven die de kleine helpen in moeilijke tijden, mooi! Bestellen kan in heel ‘groot Den Haag’ en op de website staan de bezorgtijden.

Mister Kombucha

Het is nu belangrijker dan ooit om je weerstand hoog te houden. Bijvoorbeeld met Mister Kombucha, een gezond, vers, ongepasteuriseerd en suikerarm drankje. Bij je bestelling krijg je een flyer met waardevolle voedings- en mindset tips die kunnen bijdragen aan een beter immuunsysteem. Bestellen via www.misterkombucha.nl

Old Dutch

Al sinds 1932 een baken van gastvrijheid, traditie en culinaire topklasse. Restaurant Old Dutch in Rotterdam biedt heerlijke driegangenmenu’s inclusief wijn aan, thuis afgeleverd door hun eigen bezorgservice (https://olddutch.net/thuis-genieten-van-old-dutch). Klassiekers als Beef Wellington, Kreeftensoep Old Dutch, en Asperges à la Flamande hoef je als thuiszitters voorlopig dus niet te missen. Ze bezorgen in Rotterdam en Capella a/d IJssel. Voor adressen buiten deze regio is het mogelijk contact op te nemen met 010 4360344.

Aan de Zweth

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.