Gazelle bestellen? Met één muisklik heb je er een voor deur

0

Een Gazelle bestellen: was je er al uit maar had je nog niet besteld? Of zit je verlegen om een nieuwe fiets en ga je voor het merk uit Dieren? Met één muisklik (bij wijze van spreken) heb je nu een Gazelle voor de deur. De lokale vakhandel bezorgt je fiets gratis tot op de stoep – op gepaste afstand uiteraard. Gazelle is niet de enige: ook andere aanbieders leverden al tot aan de deur. 

Gazelle bestellen

Gazelle biedt samen met 800 lokale fietsenwinkels door het hele land nu deze extra service. De vertrouwde en professionele fietsenwinkel uit je buurt levert je online bestelde Gazelle gratis bij je voor de deur. Daarmee is Gazelle het eerste A-merk dat deze service in samenwerking met de fietsvakhandel biedt.

Dit initiatief helpt ook de vakhandel in deze tijden, omdat je zo toch makkelijk aan een fiets kunt komen als je niet naar de winkel kunt of wilt komen. Tegelijkertijd heb je de garantie dat je vakman je fiets rijklaar maakt. Kies, bestel en betaal je fiets hier bij Gazelle. Ook handig: telefonisch of via een speciale chatfunctie op de website kun je fietsadvies krijgen van de Gazelle-adviseurs.

Lees ook: E-bike kopen? 3 basistips!

Voordelen & nadelen

Da’s een mooie service van Gazelle. En een leuke samenwerking met de lokale vakhandel die ook wel wat steun kan gebruiken. Het concept online je fiets bestellen en voor de deur laten bezorgen, is echter niet nieuw natuurlijk. En er zitten bovendien voor- en nadelen aan.

Heb je bijvoorbeeld al talrijke fietsen uitgeprobeerd en weet je precies wat je wil hebben, dan kan online bestellen een uitkomst zijn. Ook omdat je soms nog op een aardige korting of prijsverschil kunt stuiten. Weet je echter niet precies wat je wilt hebben en heb je niet proefgereden? Dan is je bestelling wat meer een gokje, ook al kun je op veel plekken ook online advies krijgen. De keus is hoe dan ook aan jou. Google op ‘fiets online kopen’ en de thuis leverende aanbieders schieten als paddenstoelen uit de grond.

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.