Nieuwe fietsknooppuntenkaart Noord- en Midden-Limburg

0

Lekker fietsen in Limburg, genieten van de rust en ruimte? Zorg dat je de juiste kaart bij je hebt! De nieuwe fietsknooppuntenkaart van Routebureau Noord- en Midden-Limburg is sinds kort beschikbaar. De kaart is voor € 2,95 te koop in de webshop van VVV Midden-Limburg.

Het fietsnetwerk in Noord- en Midden-Limburg bestaat nu ruim 20 jaar. In de loop der tijd is er veel veranderd aan het netwerk. Routes zijn gewijzigd en knooppunten zijn toegevoegd. De routes zijn aangepast aan de wensen van de fietsers van deze tijd; ze lopen door mooiere gebieden en over veiligere (fiets-)paden.

Actuele fietsknooppunten Limburg

Afgelopen najaar en winter is het Routebureau Noord- en Midden-Limburg druk bezig geweest met het verbeteren van het netwerk en het wijzigen van routes. Ieder jaar brengt het Routebureau een nieuwe fietskaart uit waarop deze wijzigingen zijn meegenomen. Ook worden, indien nodig, de informatiepanelen in het veld vervangen. Daardoor hebben Noord- en Midden-Limburg een kwalitatief hoogstaand en actueel fietsroutenetwerk. Klik hier voor verkrijgbaarheid van de fietstkaart.

Beeld: VVV’s Limburg

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.