Gratis fietsroute Meinweg langs nieuw restaurant Holsterhof

0

Nieuw adresje in Posterholt: restaurant Holsterhof. Met een mooie terras en een lekker fris interieur een mooi plekje om alvast in gedachten te houden voor een voorjaarsfietstocht. Naar de Nationaal Park de Meinweg bijvoorbeeld, de gratis fietsroute vind je op de site.

Restaurant Holsterhof is gevestigd in een voormalige groepsaccommodatie van Kampeerboerderij Holsterhof in een buitengebied van het dorpje Posterholt. Bij restaurant Holsterhof geniet je van smaakvolle gerechten en warme gastvrijheid in de rustige groene omgeving van Midden-Limburg. Er wordt veel waarde gehecht aan verse en streekeigen producten. Geopend vanaf 12:00 uur, perfect voor de lunch dus! Via de fietsknooppunten 69 en 73 kom je vanzelf langs Holsterhof gereden.

Gratis fietsroute Meinweg

Fietsroute 3 van het Roerstreekmuseum komt langs restaurant Holsterhof. Deze is 48 km lang en leidt verder naar Nationaal Park de Meinweg. Via Melick slinger je langs de vrij meanderende Roer naar Vlodrop. Je ziet onderweg twee watermolens, duikt even Duitsland in voor het Archäologisches Bodendenkmahl rijdt dan via de
Rothenbach weer terug Nederland in. Daarna ga je door naar Vlodrop-Station en kruis je de IJzeren Rijn. Als je om het voormalige klooster St. Ludwig heen (de huidige stichting Meru) heen rijdt gaat het licht stijgend het Nationaal Park de Meinweg verder in, naar Am Deutschen Eck, het hoogste punt van deze route. In Melick kun je na terugkomst nog een bezoek brengen aan het museum.

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.