Winterfair Woerden: glühwein en schaatsen op natuurijs

0

Woerden is een knusse bestemming in de winter, met de ijsbaan en de Winterfair. Grijp meteen de kans om een mooie fietstocht te maken langs de leuke plaatsjes in de omgeving, zoals Harmelen!

Deel van de Woerdense Winter Weken is de IJsbaan Woerden, een ijsbaan op het kerkplein van echt natuurijs. Het idee is om kinderen tot en met 12 jaar in schoolverband gratis te laten schaatsen, maar natuurlijk is de schaatsbaan buiten de schooltijden voor iedereen open en worden er allerlei activiteiten georganiseerd. Verbeter je schaatskunsten of doe mee aan de curlingwedstrijd. Ook is er een kerstmarkt, de Winterfair Woerden op 13 en 14 december 2019, met 120 kerstkramen door de stad, kerstkoren en standjes met heerlijke glühwein, chocolademelk en hapjes van de winterbarbecue. Ook kun je deelnemen aan de gezellige lichtjesparade in het nabij gelegen Harmelen. Meer informatie: www.beleefwoerden.com Mooie gratis fietsroutes vind je hier ook, via deze link. Het Rondje Woerden leidt langs Harmelen, een van de leukste plaatsen van de provincie Utrecht.

 

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.