Kerstmarkt Soest en een mooie fietsroute langs Soestdijk

0

Nog tot en met 23 december kun je in Soest weer naar de Warme Witte Winter Weken, een winkeldorp in Anton Pieck stijl. Compleet met plein, kerk, fontein en rijen bontgekleurde winkeltjes. Maak meteen een mooie fietstocht langs Paleis Soestdijk!

Er is steeds iets nieuws te beleven, want de winkeliers wisselen iedere paar dagen. Een van de grote trekpleisters is de levende kerststal met het kleine knuffelvee. Op het Smulplein vind je winkeltjes die winterse versnaperingen verkopen, zoals oliebollen, broodjes warme worst, poffertjes, soep en glühwein. Hier vind je ook het theaterpodium waar artiesten, koren en bands optreden.

 

Lichtjesavond en stamppotbuffet

Op vrijdagavond zijn er stamppottenbuffetten (kijk op de website of er nog beschikbaarheid is) gevolgd door de feeërieke lichtjesavonden waarbij het hele dorp prachtig is verlicht. Naast het dorp vind je in de overdekte kassen van Tuincentrum ’t Vaarderhoogt een  uitgebreide kerstshow. De Warme Witte Winter Weken is elke dag open van 10.00 tot 17.00 uur. Op vrijdag tot 21.00 uur.

 

Gratis fietsroute rondom natuurlijk Soest

Fiets meteen de mooie gratis route ‘rondom natuurlijk Soest’, langs alles wat je gezien moet hebben rond Soest. Op de fiets ontdek je Paleis Soestdijk, het Baarnsche bos, de Lage Vuursche, Park Vliegbasis Soesterberg en de Soesterduinen. Genoeg plekjes om af te stappen onderweg. En in de Lage Vuursche kun je terecht bij verschillende pannenkoekhuizen om weer even op te warmen!

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.