Move Amsterdam: hoe kom je morgen van a naar b?

0
Move Amsterdam

Wie is de snelste? Neem het op tegen je fietsmaatje

Move Amsterdam is een gloednieuw bezoekerscentrum dat je van alles laat zien over de toekomst van ons vervoer en mobiliteit. Het vorige week geopende complex is gevestigd in de prachtige gerenoveerde Citroëngarage aan het Stadionplein. Move is gratis te bezoeken en huisvest onder meer de Mobility Experience, een fiets experience store en Madame Cyclette – een leuke eetplek.

Move Amsterdam

Ieder half jaar vind je een ander thema in Move. Het eerste is Move the City waarbij je kunt ontdekken hoe vervoersmiddelen er in de toekomst zullen uitzien. Je maakt kennis met de nieuwste inzichten en technieken. Wat gaat het snelst? Hoe ga je over twintig jaar de stad in, of door? Via prototypes en interactieve spellen kom je te weten hoe het (stads)vervoer van morgen eruit zal komen te zien, waaronder natuurlijk de fiets.

Move Amsterdam

Move zit in de voormalige Citroëngarage van architect Jan Wils

Ride Out

Ga als fietsliefhebber vooral ook naar Ride Out, de ‘fiets experience store’ van Move. Verschillende fietsmerken tonen er een scala aan nieuwe modellen voor verschillende soorten fietsers. Denk aan stadsfietsen en e-bikes van Gazelle, Kalkhoff en Union. Maar ook aan mountainbikes van Santa Cruz, Juliana en FOCUS, en racefietsen van FOCUS en Cervélo. Ook helmen, brillen en andere handige tools van BBB Cycling vind je er op een rij. Daarnaast zal Ride Out verschillende workshops en evenementjes organiseren met interessante sprekers uit de fietswereld. Al met al een bezoek waard. toegang is gratis, reserveer HIER wel even je ticket.

Move Amsterdam

Niet alleen kijken, ook uitproberen

Move Amsterdam

De Volkswagencamper van morgen

Move Amsterdam

Beleef dit nieuwe vervoersmiddel ter plekke!

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.