Fietsen bij Diepenheim: Gastenboerderij De Ziel

0

Zin in een weekendje fietsen in eigen land? Gastenboerderij De Ziel ligt op Landgoed Nijenhuis-Westerflier, vlakbij het kunst- en kastelenstadje Diepenheim. Een prachtig fietsgebied!

Gastenboerderij De Ziel is ondergebracht in een Twentse schuur, volledig omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf. In de schuur zijn vier ruime kamers gecreëerd. Je ziet er nog karakteristieke elementen zoals de originele gebinten, een boeren tegelvloer en bedstee. De kamers zijn ingericht met antiek. In de gemeenschappelijke ruimte wordt iedere morgen een uitgebreid ontbijt met streekproducten en eigen gemaakte jam geserveerd. 

  

Fietsroute langs kastelen bij Diepenheim

Het erf ligt op een zogeheten ‘horst’, een hoogte in het Twentse landschap. Daardoor heb je een prachtig uitzicht op het omliggende eeuwenoude coulisselandschap met z’n landerijen, lanen en bossen. Voor de gasten is er zo’n 3000m2 erf beschikbaar met diverse zitjes en ligstoelen. Fietsroutes zijn er volop in deze mooie groene omgeving. De B&B ligt op Landgoed Nijenhuis-Westerflier, op een steenworp afstand van Huis Westerflier, een van de 6 kastelen rond Diepenheim. Je fietst hiervandaan ook zo naar het kunst- en kastelenstadje Diepenheim. Mooie fietsroutes zoals de Zes kastelen route Diepenheim vind je hier. Leuk weetje: Gastenboerderij De Ziel is uitgeroepen tot Beste B&B van Nederland 2019 in de categorie 3 Tulpen!

 

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.