Handig zo’n mobiele lagedrukreiniger

0

lagedrukreiniger

Geen zin om in de weer te gaan met een sopje en een spons om je fiets schoon te maken? Ga dan voor het betere reinigingswerk met een lagedrukreiniger. Deze Fontus van Bosch bijvoorbeeld. 

Bosch Fontus lagedrukreiniger

De multifunctionele BOSCH FONTUS is een snoerloze lagedrukreiniger mét accu en waterreservoir. Hij is dus overal mee naar toe te nemen. Je kunt je fiets, of iets anders zoals je hond, boot of tuinstoel, schoonmaken zonder stroom- of watertoevoer in de buurt te hebben. Met de 18 Volt accu is de reiniger een uur lang snoerloos te gebruiken. Ook handig: de accu is uitwisselbaar met andere gereedschappen van het ’18V Power for All’ accusysteem van Bosch.

Tip: door mee te doen aan Puzzel & Win op pagina in FIETSACTIEF 6 kun je de Bosch Fontus winnen!

De Fontus heeft vier spuitpatronen en drie drukstanden die te combineren zijn tot 12 schoonmaakvarianten. Gebruik voor je fiets de 15-graden ventilatorjet en de mediumstand.

Verder krijg je er een SmartBrush bij, da’s Engels voor ‘slimme borstel’, en heeft de reiniger een uitschuifbare handgreep en stevige wielen. De adviesverkoopprijs van de BOSCH FONTUS inclusief accu en lader is € 319,95 en zonder accu en lader € 249,95

lagedrukreiniger

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.