Glamping bij Sint-Maartenszee: Strand49

0

Zoek je nog een leuk adresje aan de Nederlandse kust? Bij Strand49 hebben ze nog plek deze zomer! Een luxe camping met ruime plekken en mooie glamping huisjes in Sint-Maartenszee, op 10 minuten fietsen van het strand!

Luxe vakantie vieren en toch genieten van het buitenleven op de camping: dat is glamping. Strand49 heeft leuke lodges, cabins, lofts, chalets en beachhouses (strandhuisjes), compleet ingericht met een comfortabele keuken, één of twee luxe badkamers en een overdekt terras met verlichting. De vakantiehuizen van Strand49 zijn zo geplaatst dat je nagenoeg de gehele dag zon hebt. Vanuit de woonkamer kijk je u over de bloembollenvelden. De privé tuin is omringd door bomen voor optimale privacy. De eigenaren hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering en hebben bewust gekozen voor een kleine camping. Je kunt er ook kamperen, op grote plekken met privé sanitair.

Fietsroutes in de Kop van Noord-Holland

In de Kop van Noord-Holland geniet je nog echt van de rust, ook hartje zomer. Op het strand is – vooral buiten de badplaatsen – altijd nog wel een plekje te vinden. Maak ook eens een wandeling in de Schoorlse Duinen of ga een dagje naar dierentuin, verken met een fluisterbootje Alkmaar of struin door Volendam. Vanaf de camping verken je zo allerlei fietsknooppuntenroutes. Kijk voor leuke routes op de site!

Meer info: strand49.nl

Tip: de camping is ook leuk met kinderen!

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.