Zomerfietstocht over de zuidwestelijke Veluwe

0

Stap op de fiets en ga deze zomer mee met de boswachter! De zomerfietstocht over de Veluwe leidt langs Oosterbeek, Duno, Heelsum, Boschhoeve, Mossel, Reemst en Warnsborn. Onderweg is er aandacht voor de natuur, het ontstaan van de Zuid-Veluwerand en de glooiing van het landschap.

De zomerfietstocht wordt georganiseerd op 3 juli. Tijdens de tocht wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van autovrije wegen. Het is een middelzware tocht met een paar korte klimmen, voor mensen met en zonder elektrische fiets. Let op: reserveren is noodzakelijk.

Overnachten op Landgoed Hotel Groot Warnsborn

Blijf een nachtje slapen op Landgoed Hotel Groot Warnsborn! Hier vind je ook een van de beste restaurants van Nederland: La Belle Source. Ze werken hier bij voorkeur met biologische, duurzame en lokale producten: eigen honing, eigen gerookte zalm, vlees van het landgoed, bier en jenever van het landgoed en zelfs eigen water.

Beeld: GLK en Landgoed Hotel Groot Warnsborn

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.