Leuke lente BenB in Elburg (met gratis fietsroutes!)

0

De Veluwe is altijd een fijne bestemming voor een mooie fietsvakantie. In het voorjaar geniet je hier volop van het ontluikende groen. Kies voor de leuke B&B Rose Garden in Elburg, dan wandel je na je fietstocht zo het stadje in voor een ijsje of een hapje te eten!

Frisse B&B in Elburg

Zo vrolijk, al die bloemen bij Rose Garden. Je hebt er je eigen gastenverblijf aan de rand van de Elburgse  binnenstad, met zicht op de stadsgracht en -wal. Met een eigen terras om van de voorjaarszon
te genieten!

Gratis fietsroute Elburg

Abonnees kunnen hier onze eigen fietsroute langs Elburg gratis downloaden! Nog meer mooie fietsroutes zoals de Tuinenroute – perfect voor het voorjaar – vind je op deze site. Ook leuk zijn de Leeuwerik routes die je bij de VVV kunt krijgen. Je vindt het boekje met alle routes hier!

Meer info: rose-garden.nl

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.