Gratis fietsroutes langs vernieuwd pannenkoekenhuis Het Sonnetje

0

Altijd fijn, een leuk pannenkoekenhuis aan je fietsroute! Rijd eens een van de leuke gratis fietsroutes van TOP Maasland langs ’t Sonnetje. Pas vernieuwd en weer helemaal bij de tijd. Maar met de lange banken heeft het nog steeds de gezelligheid van echt pannenkoekenhuis. En je vindt er ook ander lekkers op de kaart!

Het Sonnetje is sinds 1992 een gevestigde naam in Maasland. Wat ooit begon met alleen pannenkoeken, als afzet voor de eigen melk, is uitgegroeid tot veel meer. Na 25 jaar was het tijd voor een nieuwe look en feel: het restaurant en de keuken kregen een make-over. Het vernieuwde ‘Sonnetje pannenkoek & zo’ betekent dat je er niet alleen voor pannenkoeken terecht kunt. Maar bijvoorbeeld ook voor een goede kop koffie met een stuk taart voor je op de fiets stapt. Of een yoghurt bowl met verse granola en vers fruit.

Pannenkoekenhuis aan gratis fietsroutes

Het Sonnetje ligt dichtbij de snelweg, handig als startpunt van je fietsroute. Vlakbij vind je TOP Maasland, waar verschillende fietsroutes van start gaan. De Vlietlandenroute leidt je door Midden-Delfland, langs uitgestrekte groengebieden, de Vlietlanden en de Foppenplas met zijn zeilbootjes. Bij knooppunt 62 vindt je het leuke handbediende veerpontje ”De Trekschuit” (in gebruik van 2 april t/m 31 oktober). De Midden-Delflandroute van 34 km is een afwisselende route door de groene ruimte van Hof van Delfland, waarbij je ook de oude havenstad Vlaardingen aandoet. Onderweg kom je langs verschillende molens en een terrasje om even uit te rusten.

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.