6x duurzame hotspots: hier fiets je graag voor om!

0

In de nieuwe WAY Guide vind je allerlei leuke restaurants die duurzaam bezig zijn – de moeite waard om voor om te fietsen. Net even anders, erg lekker én fijn voor het milieu. Zoals deze 6 hotspots!

1. Mr & Mrs Watson
De foodbar voor veganisten en kaasliefhebbers! In het mooie Amsterdam Oost vind je Mr. & Mrs. Watson.

Linnaeuskade 3H
1098 BC
Amsterdam

2. Jantje
Kiezen voor boerenlandleven, geweldloos voedsel is kiezen voor een duurzame maatschappij. Het woord boer komt van buur. En daarom zit je bij Jantje als buren gezellig naast elkaar.

Weimarstraat 60A
2562 HA
Den Haag

3. Oerwoud

Oerwoud is een Stadstuinwinkel & Vegan Health Cafe in het centrum van Den Bosch. Bij Oerwoud kun je terecht voor alles dat groen, gezond & duurzaam is. Zij hebben een missie: De stad groener & bewuster maken!

Vughterstraat 84
5211GL
Den Bosch

4. Wannee

Bij restaurant Wannee wordt er gekookt volgens de vijf principes van de Dutch Cuisine. Oftewel: cultuur, gezond, natuur, kwaliteit en waarde. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel.

Rengerslaan 8
8917 DD
Leeuwarden


5. De Herbivoor

Bij De Herbivoor wordt uitsluitend gebruik gemaakt van producten met een biologische afkomst en seizoensgebonden groenten en fruit. Al deze gerechten worden gebundeld in een menukaart die per dag kan verschillen. Veganistisch genieten!

Gedempte Zuiderdiep 59
9711HC
Groningen

6. LIFF

LIFF is afgeleid van het Engelse woord LIFE, wat LEVEN betekent. Vanuit het concept Art of LIFF zijn ze altijd op zoek naar de kunst in iets. De kunst van een heerlijke kop koffie, een lekkere lunch, een bijzonder diner of een gezellige borrel… Wij noemen dat de kunst van het genieten!

Brink 14
9401 HS
Assen

Over de WAY Guide

De WAY Guide is een stoer vormgegeven gids die de levensgenieter de weg wijst naar een duurzame horeca, voor een ‘green way of life’. Terug naar de basis. WAY verschaft je een groene route die je kan volgen als je wil bijdragen aan een mooiere wereld én groene horeca.

Naast de groene hotspots vind je in de WAY Guide artikelen over duurzaamheid en interviews met ambassadeurs, zoals Floortje Dessing. Tegelijk met de WAY Guide is ook de Groene Ster gelanceerd: een soort Michelinster voor duurzame restaurants.

Bestellen? Zie https://groenesternederland.nl/product/way-guide/ 

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.