Geniet van een actief najaar in oostelijk Duitsland

0

Ben je op zoek naar een regio voor een actieve herfst trip? Denk eens aan het vlakke tot licht glooiende landschap in de buurt van Berlijn, dat leent zich uitstekend voor mooie fietstochten. Ook de Duitse eilanden vormen een prima vakantiebestemming. Wist je dat Usedom de meeste zonuren van Duitsland heeft?

Paradijselijk Usedom

Of je nu met de fiets op eigen houtje op avontuur gaat of liever een gids volgt, de natuur van dit idyllische eiland in de Oostzee zal je zeker voor zich winnen. Ver van de drukke stranden ligt het romantische achterland. Zeker ontdekken, want hier staat wel 200 km aan fietspaden tot je beschikking! Kijk hier voor alle fietsroutes op Usedom.

Op de fiets door Brandenburg

Vlak bij Berlijn ligt de landelijke regio Prignitz. Hier kun je genieten van rust en stilte op korte afstand van de stadsdrukte. Pak de fiets en trek er een dagje op uit! Of maak een meerdaagse tocht door dit vlakke landschap met zijn riviertjes en velden, waar vaak ooievaars te zien zijn. Knooppunten wijzen de weg. En daarna: lekker nog een paar dagen shoppen en sightseeing in Berlijn! Lees hier meer over fietsen in de wijde regio Brandenburg.

 Vakantiehuisje met korting

Fijne tip van het Duits Verkeersbureau: een HappyHome kortingscode! Als je voor dit jaar nog een vakantiebungalow of appartement in Duitsland boekt bij HappyHome, krijg je korting: 50 euro bij boekingen van minimaal één week, 25 euro bij een korter verblijf. Gebruik de kortingscode DUITSLAND2018 bij boeking om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.