Gezocht: de mooiste fietsroute van 2019

0

Welke nieuwe route verdient de eretitel Fietsroute van het Jaar 2019? Geef jouw favoriete route op! Tot en met 1 september kunnen fiets- en wandelliefhebbers, regio’s, provincies en andere organisaties kandidaten hiervoor aanmelden.

Een jury van ervaren fietsers buigt zich de komende maanden over de vraag wat de allermooiste route van het jaar is. De fietsjury is op zoek naar een opvolger voor de Kattegattleden in Zweden, de Fietsroute van het Jaar 2018. Fietsroutes overal ter wereld maken kans op de eretitel. Voorwaarde is dat het om nieuwe of ingrijpend vernieuwde routes gaat die tussen november 2017 en november 2018 zijn gerealiseerd. Om tot een afgewogen oordeel te kunnen komen, fietsen onafhankelijke juryleden alle genomineerde routes geheel of deels na en toetsen ze aan vooraf vastgestelde criteria.

Fiets en Wandelbeurs
Op 1 maart 2019, tijdens de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht, reikt de fietsjury de bijbehorende trofee uit aan de winnaar. De Fiets en Wandelbeurs is de grootste beurs in Europa voor fietsers en wandelaars. Op 2 en 3 februari 2019 vindt deze plaats in Flanders Expo in Gent (B) en op 1, 2 en 3 maart 2019 in Jaarbeurs Utrecht. Voor meer informatie: www.fietsenwandelbeurs.nl

Beeld: https://kattegattleden.se/en/

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.