Zomers genieten bij Zuijders in het leuke Klarendal

0

Met je ogen dicht is het hier net of je in Italië bent… en ook met je ogen open trouwens! Zuijders Delicatessen is een superstek als je een zuidelijke vibe zoekt voor dat echte zomergevoel. Binnen hangen de knoflook en de pepertjes aan de muur, buiten zit je ook een fijn kleurrijk terrasje in de fijne Arnhemse wijk Klarendal.

Zuiderse delicatessen

Bij Zuijders Delicatessen vind je de beste mediterrane delicatessen, zoals wijnen, kazen en vleeswaren vers van het mes. Italië staat hier stevig in de spotlights. Aanrader: op vrijdagavond is het intieme restaurant geopend en kun je proeven van authentieke gerechten zoals de Italiaanse mama’s ze maken. Een perfecte zomers afsluiter van een mooi dagje fietsen! Meer info: zuijders.nl

 

Het leuke Klarendal

Zuijders is gevestigd in een van de mooiste panden aan de Klarendalseweg in Arnhem, op de hoek van de Herenstraat. Hier was begin vorige eeuw een kruidenierswinkel van ‘De Gruyter’ gevestigd – het art-nouveau tegelwerk op de gevel en het tegeltableau van een koffiedrinkende Arabier in de winkel stammen nog uit die tijd. De leuke Arnhemse buurt Klarendal is genoemd naar deze straat. In dit fijne wijkje val je van het ene in het andere bijzondere zaakje (je vindt hier ook het Modekwartier), dus er valt nog veel meer te ontdekken buiten deze deli. Kijk voor tips op https://www.modekwartier.nl/ 

 

Beeld: Masha Bakker 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.