Wat komt daar voorbij?!

0

Dat wordt uitkijken straks op het strand!

Koga introduceert op de Eurobike (8-10 juli in Friedrichshafen, Duitsland) een state-of-the-art Beachracer, voorzien van onder meer een lichtgewicht carbon wielset, Shimano Ultegra drivetrain en Deore XT hydraulische schijfremmen. Met dit topmodel richt KOGA zich specifiek op wedstrijdrijders die optimaal voorbereid aan de start willen verschijnen van de strandraces. De Beachracer Pro is volledig afgemonteerd met onderdelen van de hoogste kwaliteit, waarbij de innovatieve wielset het meest in het oog springt. De Nederlandse specialist 9th Wave ontwikkelde de 4Shore disc wielset met extra brede full carbon velgen en steekassen. De wielen zijn voorzien van 60mm Schwalbe G-One strandbanden. Op verzoek van wedstrijdrijders is de fiets voorzien van een MTB-stuur en een Ultegra Rapidfire Plus shifter voor het bedienen van de achterderailleur (1 x 11-speed). De afmontage wordt gecompleteerd met diverse toponderdelen zoals een carbon zadelpen en een carbon voorvork.
Naast de nieuwe Beachracer Pro komt er ook een nieuwe variant van de reguliere Beachracer met het alom geroemde KOGA aero-stuur, Tektro mechanische schijfremmen en een SRAM Rival 1 x 11 drivetrain.

Uiteraard mag het eea met een knipoog gelezen worden; strandracers staan er niet om bekend dat ze onverantwoord rijgedrag vertonen -en trouwens, de meeste strand races zijn in een periode dat er weinig badgasten zijn…

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.