Tips voor trips: Maas & Maasduinen in Noord-Limburg

0

Het nieuwe nummer is nét uit, met daarbij weer een fijn streekgidsje boordevol leuke adresjes. Dit keer: Noord-Limburg. Hier valt zoveel te ontdekken, dat we graag nog wat extra tips met je delen. Deze adresjes maken je fietsvakantie helemaal af!

Lieve hemel!                

Bij Gasterie Lieve Hemel waan je je even in Frankrijk. Blijf een nachtje slapen in de sfeervolle kamers, geniet van het zwembad én van de wijnbar in de tuin (met plaid-service!). Je kunt er ook lekker eten. Tip: tarte flambé uit de Elzas! Een omafiets en bakfiets zijn te huur, andere fietsen regel je bij de lokale fietsverhuurder. gasterielievehemel.nl

Tijd voor pannenkoeken

Kom je knooppunt 41 tegen, stap dan even af bij Aan de Drift, een natuur- en informatiecentrum met terras aan de rand van de Schadijkse Bossen, bij het plaatsje America. Fijn plekje voor een pannenkoek onderweg! Op de site staan leuke fietsroutes, zoals de Peel-Heideroute (43 km). aandedrift.nl

    

Beachvibes

Strandgevoel in Limburg! Beachclub Leukermeer heeft een leuk terras aan het water. Nieuw is de pizzeria, voor nog meer zomersfeer. Je vind ‘m tussen Maas en Maasduinen. horecaleukermeer.nl

IJsje eten

Zin in een ijsje? De lekkerste ijsjes van Moord-Limburg vind je bij Clevers. Gelukkig zijn er wel 7 vestigingen dus hoef je nooit ver te fietsen. Tip: de vestiging in Arcen heeft een mooi terras aan de Maas! clevers.nl

Tante Jet

Leuk terras aan het pontje van Blitterswijck. Op donderdag en vrijdag kun je hier al voor een tientje eten! tantejet.nl

Maes21

Een fijn restaurant met terras, waar allerlei lekkers tevoorschijn wordt getoverd uit de eigen moestuin. Fietsliefhebbers spotten al gauw de tweewieler aan de muur. Met uitzicht op het pontje tussen Baarlo en Steyl. maes21.nl

 

 

 

 

 

 

 

Meer info: liefdevoorlimburg.nl

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.