Op fietsavontuur tegen kindhuwelijken

0

Zeven dagen lang fietsen in een prachtig land tijdens een sportieve en uitdagende sponsorfietstocht. En tegelijkertijd iets goeds doen voor meisjes. Dat is Cycle for Plan. Deze once in a lifetime challenge voert je langs traditionele tabaksplantages in Nicaragua, door de indrukwekkende bergen van Vietnam of over de dirt roads van Malawi.

Als deelnemer van Cycle for Plan steun je met je sponsorgeld Plan-projecten tegen kindhuwelijken en tienerzwangerschappen in het land waar je fietst. Tijdens de reis zie je met eigen ogen waaraan dit geld wordt besteed en welke impact het heeft op de kinderen en hun families.

 

Malawi, Vietnam en Nicaragua
Fiets zo’n 550 km over dirt roads van het adembenemend mooie Malawi. Deze reis draait om onvergetelijke ontmoetingen met de lokale bevolking en fiets langs het prachtige Lake Malawi. In Vietnam leg je zo’n 400 km af over spectaculaire bergpassen en langs terrasvormige rijstvelden. Onderweg maak je kennis met bergstammen in traditionele kledij. De kleurrijke koloniale steden en indrukwekkende natuur met groene bergen, imposante vulkanen en schitterende meren van Nicaragua ontdek je in een fietstocht van zo’n 550 km. Lees hier meer over Cycle for Plan en de bestemmingen. 

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Wil je meer weten over Cycle for Plan? Ga vrijblijvend naar een van de informatieavonden. Deze vinden plaats op verschillende data en op diverse plekken in Nederland.

Meer info: www.plannederland.nl/kom-in-actie/cycle-for-plan

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.