Vakantieplannen maken? Denk eens aan Marmaris!

0

Ben je al plannen aan het maken voor je volgende fietsvakantie? Denk dan ook eens aan Turkije.

De badplaats Marmaris aan de Egeïsche Zee ontwikkelt zich als dè fietsbestemming van Turkije dankzij een  grootschalige project onder de naam Marmaris Cycling Routes. Langs de kust en door het achterland van Marmaris zijn tientallen gemarkeerde en gevarieerde fietsroutes ontwikkeld.

De routes variëren in lengte en moeilijkheidsgraad, waardoor er voor een brede doelgroep een passende tocht is. Daarnaast wordt fietsen steeds meer onderdeel van het dagelijks leven in Marmaris, waar het lokale bestuur niet alleen de toerist maar ook de lokale bevolking graag op de fiets ziet. Op de Fiets en Wandelbeurs, van 2-4 maart in de Jaarbeurs in Utrecht, verzorgt Marmaris op vrijdag 2 maart om 14:00 uur in de Perskamer Jaarbeurs, een presentatie over de fietsmogelijkheden in de regio.

Een greep uit de routes:
– De Sultan’s Trial – De weg naar Wenen van Sultan Süleyman de Grote.
– De Hittische Route – Wandel- en fietsroutes langs de Hittische wegen met o.a. Wereld Erfgoed stad Hattusa.
– De Abraham Trail – Culturele route door het Midden-Oosten in de voetstappen van Abraham, met o.a. de historische stad Sanliurfa en Harran.

Meer info: marmarisbisikletrotalari.com

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.