Nieuw: lekker laarsje voor op de fiets

0

Ben je ook zo klaar met die natte voeten als je door een plas rijdt? Met de nieuwe hippe regenlaarzen Hai van Nokian Footwear heb je er geen last meer van – en je ziet er nog lekker hip uit ook.

In Scandinavië zie je ze vaak: vrolijk gekleurde regenlaarzen, waar je je ook prima mee in de stad kunt vertonen. Het is ook net iets meer dan een regenlaars, zodat het echt lekker loopt. Ook de Hai heeft een goed voetbed, gemaakt om snel en soepel mee te kunnen bewegen. Ideaal voor op de fiets dus, maar je maakt er ook zo een boswandeling mee. De regenlaarzen zijn oorspronkelijk ontworpen voor gebruik op zeilboten. Vandaar de rubberen zool: zo laat je geen strepen achter.

 

 

Dit model in de frisse voorjaarskleurtjes is nieuw dit jaar, maar de Hai-laars bestaat al sinds 1968: dit jaar dus precies een halve eeuw. Het Finse merk maakt al sinds 1898 hoogwaardige laarzen voor allerlei doeleinden, zoals hiking, jagen, wandelen en survivaltochten.

Natuurrubber
Elke Hai-regenlaars is handgemaakt, van wel 23 onderdelen. Ze zijn vervaardigd van natuurrubber: sterk, duurzaam en milieuvriendelijk. Tijdens het lopen wordt je rug ontzien doordat de klappen worden geabsorbeerd door de vervangbare zool in de laars en de hielstructuur. Let wel even op want de Hai regenlaars valt relatief groot; ze zijn gemaakt om met dikke wollen sokken te dragen. Als je de laarzen met normale sokken draagt wordt geadviseerd om een maat kleiner te nemen dan je normale schoenmaat.

Meer informatie
Nokian Footwear Hai regenlaarzen zijn verkrijgbaar in geel, blauw, zwart en rood bij de gespecialiseerde outdoorwinkel en via webshops. Winkeladviesprijs € 69. Zie ook www.nokianfootwear.com

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.