Het blijft nog even feest: Lichtfestival Gent

0

In Gent komt er voorlopig nog geen eind aan de gezelligheid van de feestdagen: van 31 januari – 4 februari 2018 vind je hier het Lichtfestival. Een leuke aanleiding om deze toch al zo mooie stad weer eens een bezoekje te brengen!

Lichtinstallaties

De Gentse nachten vormen het decor voor ingenieuze installaties, spectaculaire performances en evenementen met licht van verschillende internationale lichtkunstenaars. Je beleeft de historische plekken en monumenten van Gent op een nieuwe en unieke manier. Het Gentse lichtplan is internationaal bekroond en dit festival zet de verborgen charme van Gent na zonsondergang  letterlijk in de schijnwerpers.

Industriële geschiedenis

Dit wordt de vierde keer dat het Lichtfestival Gent wordt georganiseerd. Deze editie pakt uit met een extra dag en ook de route wordt aangepast. Zo zal naast het historisch centrum en het kunstenkwartier ook de industriële geschiedenis van Gent belicht worden. Daarnaast wil Lichtfestival Gent ook een podium bieden aan aankomend talent.

Het Lichtfestival Gent begint elke dag om 19:00 uur. Op zondag 4 februari start het festival om 18:00 uur.
Meer informatie? Bekijk de website!

Foto’s zijn van voorgaande jaren 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.