Holy Moly: hippe kerst in Heerlen met bikeride!

0

Holy Moly is een nieuw, sfeervol kerstevenement in Heerlen. Must voor fietsers: de verlichte bikeride Light my Ride, op 10 december. In het donker, maar wel veilig dankzij de lichtjes – heel veel lichtjes!

Fietsliefhebbers haken op zondag 10 december aan bij de versierde en verlichte fietsparade Light my Ride, een bijzondere fietstocht voor alle leeftijden. Vrijwilligers vangen de fietsers op in de wijken en begeleiden je naar het Schouwburgplein. Hiervandaan rijd je samen een ronde door het centrum, als één grote lichtgevende parade met als einddoel het kampvuur in het Winter Park Urbana. Hier zal feestelijk worden afgesloten met muziek, koek en zopie. Ook wordt hier de prijs voor de VIP’17 (Very Illuminated Person) uitgereikt, de meest creatieve ‘fietsverlichter’ van Heerlen.

Inschrijven voor de verlichte bikeride

Winters plein met tipi’s en kampvuur

Het Pancratiusplein is omgedoopt tot Winter Park Urbana. Dit plein is heel sfeervol met Nordic Tipi’s: typisch Scandinavische tenten ingericht met tafels, banken, stormlantaarns, schapenvachten, vuur en verlichting. Je kunt er een potje schaken, borrelen of bij het kampvuur kruipen met je gitaar. Er is live muziek en Brasserie Mijn Streek zorgt voor lekkernijen. Nog meer trek? Op de Promenade vind je Winter Wheels ’n Bites, een Food Truck Fest met een bonte verzameling van stoere Food Trucks en creatieve stands. 

Santa Run

De Santa Run (21 december, vanaf 18:30 uur) is ook een highlight. Talloze kerstmannen gaan weer +/- 4,5 kilometer rennen, huppelen of wandelen voor een goed doel. Ook hieraan kun je meedoen!

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.