Winter op Paleis Het Loo

1

Leuk wintertipje: van 15 tot en met 19 november vindt op museum Paleis Het Loo de tiende editie plaats van de buitenfair Spirit of Winter. Een maand later is het weer feest: van 16 december 2017 t/m 7 januari 2018 vindt hier Winter op Paleis Het Loo plaats, compleet met ijsbaan!

Ruim 160 deelnemers etaleren hun producten langs de bomenlanen voor het paleis.  Dit is ook de plek om te shoppen voor een Sint- of kerstcadeautje, want deze merken en producten zie je in de grote winkelstraten niet. In de Hofkeuken worden live cooking sessies gegeven door een meesterkok. Verwarmde terrassen met homemade lekkernijen, warme dranken en live muziek maken het een sfeervol dagje winter shoppen. Op vrijdag- en zaterdagavond is de Spirit of Winter geopend tot 21:00 uur, het paleis is vanaf 17.00 uur gesloten. Meer info: www.spiritofwinter.nl

    

Rondsnuffelen in het paleis

Een entreeticket voor Spirit of Winter biedt ook toegang tot het paleis, de tuinen en stallen, dus pik meteen een bezoekje aan het Paleis mee. Tijdens de Spirit of Winter zijn uitsluitend audiotours mogelijk, er worden geen rondleidingen verzorgd. Op 8 januari 2018 sluit het hoofdgebouw vanwege de verbouwing, kom dus langs nu het nog kan!

Winterpaleis Het Loo

Van 16 december 2017 t/m 7 januari 2018 haalt het museum de mooiste serviezen, tafelstukken, glas en kristal uit de kast van alle eerdere edities van ‘Winterpaleis Het Loo’. Traditioneel versierde kerstbomen, handgemaakte groenversiering en een échte ijsbaan op het Stallenplein maken het Winterpaleis compleet. Tijdens de kerstvakantie zijn er ook speciale kinderactiviteiten en de restaurants bieden een winterse menukaart. Let op: Winterpaleis Het Loo is open op 1e en 2e Kerstdag, maar gesloten op maandag 1 januari.

Tip: fietsroute bij Paleis Het Loo

Combineer je bezoekje aan Paleis Het Loo met een toepasselijke fietsroute: de Oranjeroute!

Foto’s: Paleis Het Loo

Bewaren

Deel.

Over de auteur

1 reactie