E-bike, maar dan anders – Cannondale Quick Neo Tourer

0

De komende tijd stellen we hier een paar e-bikes aan je voor waarvan je überhaupt niet zou denken dat het e-bikes zijn… Van design tot stoer en van sportief tot heel snel woon-werk. En het mooie is: ze zijn gewoon te koop. Deze keer: de Cannondale Quick Neo Tourer.

De kleur? Mooi. Een soort zeeblauw. Past keurig bij deze sportieve Cannondale. Ook keurig: de prijs, € 2499,-. Rond een oversized Disc Women’s, SmartForm C2 aluminium frame hebben de Amerikanen een knappe e-bike gebouwd. Vooraan een geveerde SR Suntour voorvork. Ondersteuning tot 25 kilometer per uur. De motor zit in het midden: een Shimano Steps. Op het stuur een makkelijk afleesbaar display. Aandrijving: Shimano Deore M6000, 10-speed. 11/36 achter. Shimano M365L hydro disc, 180/160mm remmen. Betrouwbare 38 mm Schwalbe Energizer Plus-banden. Extra’s: Hermans verlichting, Cannondale Si standaard en spatbordjes. Maten: XS, S, M, L . O ja: de Quick Neo is er ook in een heren uitvoering. Voor wie? Voor sportief ingestelde ‘women’.  Lekker snel naar je werk of gewoon een rondje van A naar C.

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.