E-bike, maar dan anders – Kalkhoff Integrale Speed i11

0

De komende tijd stellen we hier een paar e-bikes aan je voor waarvan je überhaupt niet zou denken dat het e-bikes zijn… Van design tot stoer en van sportief tot heel snel woon-werk. En het mooie is: ze zijn gewoon te koop. Deze keer een hele snelle: de Kalkhoff Integrale Speed i11.

Deze Kalkhoff is namelijk een e-Speed bike. Kenteken verplicht, helm en verlichting ook. Ondersteuning tot 45 kilometer per uur. De motor zit in het midden: een Impulse Evo RS Speed 36 V/350 W met shift sensor technologie – als je schakelt, wordt de aandrijving even ‘gestopt’ waardoor het veranderen van versnelling vloeiender verloopt. Op het stuur een speciale Impulse Smart Display met bluetooth en USB oplaadpunt. De versnellingen zitten in de achternaaf: een Shimano Alfine 11-speed. Schakelen gaat met de ‘klik’-schakelaar aan de rechterzijde van het stuur. Flinke remmen ook: 180 mm schijf voor, 160 mm achter. Geen ketting, maar een Gates kunststof aandrijfriem. De Kalkhoff Integrale Speed i11 is er in zowel een heren- als een damesuitvoering en in S t/m XL en S en M ( dames). Voor wie? Voor als je snel naar je werk wilt, zonder files… De accu kun je op de fiets alsook naast je bureau opladen. Prijs € 5199,-.

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.