Ontdek Zeeuws-Vlaanderen vanuit Ziltvloed

0

Een prachtig vakantiehuis aan een dorpspleintje in Zeeuws-Vlaanderen: perfect als uitvalsbasis voor al je fietstochtjes naar stad en strand.

Vakantiehuis Ziltvloed kijkt uit op het oude dorpspleintje van Waterlandkerkje, middenin de weidse polder van Zeeuws-Vlaanderen. Vlakbij vind je mooie Zeeuwse stranden. Heerlijk met z’n tweetjes, of neem de hele familie mee – je kunt er terecht met 2-8 personen. Met de nieuwe studio verdieping boven de speelschuur ook ideaal voor een gezin dat met een bevriend stel vakantie viert, of een driegeneratievakantie in Zeeland.

Weekendje weg naar Zeeuws-Vlaanderen

Brede zandstranden, mooie vestingstadjes, natuur, historie, eindeloos fietsen, heel veel goede restaurants… zuidelijk Zeeland is een ontdekking. De Belgische kust ligt maar 7 km verderop, op de fiets ben je er zo. Of maak je liever een ronde langs de stranden van Cadzand-bad, Groede en Breskens? De strandpaviljoens zijn het gehele jaar geopend. Sluis is een leuk plaatsje om even af te stappen, nadat je de stervormige vesting helemaal rond bent gefietst. Met minder weer ben je zo in Gent of Brugge. Ook leuk: een tochtje met het veer naar ‘de overkant’ voor een dagje fietsen langs Vlissingen, Middelburg en Veere.

Fijn vakantiehuis voor fietsers

Waterlandkerkje ligt tussen de fietsknooppunten 52 en 53 en aan verschillende themaroutes, zoals de Uilenspiegelroute en de Cathalijneroute. Ook zijn er kustfietsroutes, zoals de Zwinroute, de Panoramaroute of de Riante Polderroute door België. Twee fietsen staan kosteloos voor je klaar. Een superstek voor fietsers!

Vakantiehuis Ziltvloed in Zeeuws-Vlaanderen: www.vakantiehuiszeeuwsekust.com

Bewaren

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.