Fietsen langs open tuinen in Midden-Brabant

0

Houd je van een afstap tijdens je fietstocht en van gecultiveerde natuur? Dan is een fietsroute langs open tuinen een aanrader. Een aantal tuineigenaren in Midden-Brabant zet al meer dan tien jaar de poort open voor liefhebbers. In zeven uiteenlopende tuinen tref je dit jaar dan ook weer een grote passie voor alles wat groeit en bloeit. Planten van eigen kweek en ook honing uit eigen bijenstal of huisgemaakte jam zijn in een aantal tuinen te koop.

Fietsen langs Open Tuinen Midden-Brabant 2017

De open dagen van de privétuinen die dit jaar weer deelnemen aan Open Tuinen Midden-Brabant zijn de volgende:

28 en 30 april – Bollendagen
25 mei – Voorjaarsdag
1 en 2 juli – Zomerdagen
19 en 20 augustus – Nazomerdagen

Open Tuinen Midden-Brabant fietsen fietstocht

Detail uit open tuin ‘Groenhoven’

Open Tuinen Midden-Brabant fietsen fietstocht

Bloemenzee in border van ‘Groenhoven’

Let wel op en kijk op de website, want niet alle tuinen zijn op alle open dagen open. Deelnemende paradijsjes kun je bezoeken van 10 tot 17 uur, de entree is € 2,50 per persoon, per tuin inclusief een consumptie. Kijk op tuinenmiddenbrabant.nl voor meer informatie en locaties. Een route van tuin naar tuin stippel je zelf makkelijk uit via deze fietsrouteplanner 

Open Tuinen Midden-Brabant fietsen fietstocht

‘Ons Buiten’, ook een van de deelnemende tuinen

Deel.

Over de auteur

Geef je reactie