De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Fietsen door New York, op een autoruit

0

Cartoonist Christoph Niemann maakte een snelle schets op het raam van een auto, waarna hij begon met filmen terwijl de auto door New York reed. De video is afgelopen week bijna 6 miljoen keer bekeken.

Niemann, illustrator bij de New Yorker, vertelde aan NBC dat hij gewoon even een snel schetsje maakte en op ‘record’ drukte. Geen supermooie film met special effects, maar toch is het resultaat ontzettend leuk. Geniet even mee.

Commentaren over het feit dat de fietser geen helm draagt zijn al gegeven op de Facebook pagina van Niemann. Hij verontschuldigt zich. ‘Een helm in zou inderdaad beter zijn in de drukke stad. Maar het was een supersnel schetsje, ik zal er volgende keer aan denken’ 🙂

 

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.