Streekgids de Hoge Venen

2

In de Belgische regio Hoge Venen, even over de grens bij Zuid-Limburg, kun je vanaf het voormalige Vennbahn-spoor mooie lussen maken. Ook de stuwmeren vormen een leuk fietsgebied. Geen zin in al te veel geklim? Huur een e-bike!

Afstand: 50 km
Start: Op de rotonde voor Ambassador Hotel, Haasstrasse 81, 4700 Eupen, België
GPS: Route Eupen

Bestel het streekgidsje de Hoge Venen samen met FietsActief 1-2017 in onze webshop.

Streekgids de Hoge Venen
3 (60%) 1 vote

Deel.

Over de auteur

2 reacties

  1. In dit gidsje zit een heel leuk 3 daagse arrangement; Culinair in de Belgische Eifel. Echter, er is nagenoeg geen enkele datum meer beschikbaar als je naar de site van Voordeeluitjes.nl gaat. Het lijkt me vreemd dat alles nu al vol is terwijl dit blad net uit is. Of is er iets anders aan de hand? En is er dan misschien een alternatief beschikbaar? Groet, Marlies

  2. 3 daagse arrangement; Culinair in de Belgische Eifel. deze is nooit door het hotel uitgeschreven.

Geef je reactie