Natuurmo(nu)ment in herfstkleuren

0

Oké, het kan regenen, hagelen, stormen, maar de herfst is tussen de buien door natuurlijk een prachtig fietsseizoen. Ga voor een bosrijke tocht en ontdek wat de natuur je op dit moment te bieden heeft. 

Een leuke start is het nieuwe bezoekerscentrum Groot Speijck van Natuurmomenten in het Brabantse Oisterwijk. Ze organiseren interessante excursies zodat je meer komt te weten over het bos in herfsttooi.

Voor of na de nodige kilometers trappen is een kop koffie in de prachtige horecagelegenheid een aanrader. Met een beetje geluk schijnt de najaarszon op het terras en geniet je daar van een appelfleurtje van meesterbakker Robèrt van Beckhoven (ja, inderdaad die van Heel Holland Bakt).

FietsActief gps-routes rondom Oisterwijk vind je op deze site onder het kopje ‘Routes’.

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.