Fietsactief 4-2015

0

FAC1504_Cover_100

De vierde editie van FietsActief staat in het teken van… vakantie. Met de fiets uiteraard. Lees hoe je een fietsvakantie het beste aanpakt en wat de favoriete fietsbestemming van een aantal medefietsers is. Blijf je in Nederland? Dan komen onze unieke routes prima van pas. Rijd bijvoorbeeld de Nijmeegse vierdaagse of doe de gezellige ‘leukewinkeltjesroute’ rond Dokkum. Verder besteden we aandacht aan de nu al legendarische Tourstart in Utrecht en vertelt schrijver Jan Siebelink over wat fietsen in de natuur met hem doet… Wil je tot slot even afstappen en uitpuffen? Nestel je in je kampeerstoel of luie sofa met onze gratis bijlage: het 40 pagina’s dikke FietsActief-puzzelboekje.
Daarmee houd je ook je brein in beweging!

Fietsactief ligt in de winkel en is te bestellen via www.tijdschriftnu.nl

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.