Fijne strand bistro in Bloemendaal: Later aan Zee

1

Een aanrader als je deze zomer aan het fietsen bent bij Bloemendaal aan Zee: Bistro & Grill Later aan Zee. Vorig jaar geopend, maar onlangs heeft deze ‘strand bistro’ een upgrade gekregen en is het een nog fijner plekje geworden. In de beachclub kun je kiezen uit verschillende zithoeken op het grote terras en de keuken is de hele dag door geopend. Ideaal voor hongerige fietsers!

Op de menukaart staan smakelijke gerechten die de hele dag door te bestellen zijn – fijn voor hongerige fietsers die hier tussen de geijkte tijden door binnenvallen. Je kunt er bijvoorbeeld lunchen tot 16:00 uur. Salades, hamburgers, voor-, hoofd- en nagerechten zijn de hele dag en avond te bestellen.

Eten aan zee 

De poke bowl met tonijn (€ 18,50) en de fish & chips met rucola en citroenmayonaise (€ 17,50) zijn bijvoorbeeld aanraders. Ook zijn er leuke wisselende dagspecials, zoals de halve kreeft, lamskoteletjes van de gril en mosselen. Je kiest er uit een mooie selectie aan wijnen waarvan het merendeel per glas wordt geserveerd. 

Sfeervol strandpaviljoen

Mocht de zon een keer niet schijnen, dan kun je er genieten van het sfeervolle interieur. Heb je het liever wat laagdrempeliger? Naast de bistro vind je ook een selfservice bar met terras. Hier kun je ook iets lekkers te eten of te drinken halen om mee te nemen naar het strand. Want het strand, daar gaat het immers om!

Meer info: www.lateraanzee.nl

 

Deel.

Over de auteur