25hours Hotel The Royal Bavarian: een luxe en groen adresje in München

0

Het 25hours Hotel The Royal Bavarian is een statig hotel met een twist – en lekker eigenwijs, zoals alle 25hours locaties. Beloond met het Green Key-certificaat! In München, een leuke stad om op de fiets te verkennen. Fietsen huur je lekker makkelijk bij het hotel.

Restaurant NENI vind je in het hotel

Hotel mét fijn restaurant

Het prachtige gebouw aan de Bahnhofplatz in München heeft een rijke geschiedenis. Vorige eeuw deed het nog dienst als postbedrijf en koninklijk telegraafstation – vandaar de naam, The Royal Bavarian. Je zit hier middenin het ruige en levendige hart van de stad. In het hart van het hotel vind je restaurant NENI en de Aperitivo Bar. Daar proef je smaakvolle gerechten, beïnvloed door verschillende keukens van over de hele wereld. Ook een leuke plek: The Boilerman Bar, op de 1e verdieping. Dat is een gemene deler van deze hotels, het zijn echt plekken om te socializen.

Lekker fris ingerichte kamers

Hotel met fietsverhuur in München

Fietsverhuur is een heel logisch onderdeel van het aanbod aan duurzamere toeristische ervaringen en hier huur je niet zomaar een fiets, maar een van de pareltjes van Schindelhauer. De Beierse hoofdstad is niet heel groot en fietsen zijn hier het favoriete vervoermiddel. De wijk Gern is de ideale plek voor een koninklijke fietstocht. Fietsers starten bij het Nymphenburg Paleiskanaal en vervolgen hun weg door het Paleispark. Inwoners van München komen hier massaal om te schaatsen als het kanaal in de winter dichtvriest. Via de Fasaneriesee, het Würmkanaal en de Hundsee leidt de route terug naar het beginpunt.

Het hotel ligt super centraal in het hart van de stad

Isar-fietsroute in Beieren

Talloze fietspaden slingeren door de stad, zoals de populaire Isar-fietsroute. Als je zo’n 40 minuten vanaf het centraal station de rivier de Isar richting het zuiden hebt gevolgd kun je al een pauze inlassen bij de fijne bosherberg WAWI, een populaire plek voor traditioneel Beiers bier en snacks. Vanaf Bad Tölz kun je de route helemaal vervolgen naar de bron van de Isar in de Alpen – of je trapt op je gemak weer terug, voor koffie en taart bij The Royal Bavarian.

Ook een idee: duik de spa in na een dagje op de fiets

Fietsroutes in München

Meer tips voor fietsen in en rond München vind je hier: https://www.muenchen.de/verkehr/fahrrad/radtouren

 

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.