Knus stekje voor de winter: Bed en Wellness Klein Knorrestein

0

Bed & Wellness Klein Knorrestein is je misschien wel bekend van het tv-programma Bed&Breakfast. Een enorm sfeervol plekje, ook in de winter! Inspirerend voor wie meer wil weten over duurzaam leven én je kunt er leuke tochtjes maken met de tandemfiets.

Een plaatje, ook in de winter!

Wikkelhuisje en Iglucraft

Bed & Wellness Klein Knorrestein bestaat uit twee tiny houses met privé sauna en hottub. Met wellness: lief voor jou én de natuur met de op bio-brandstof verwarmde hottub en sauna op wel 24 zonnepanelen. Het Wikkelhuisje en Iglucraft staan in een eco tuin vol bloemen en fruit aan het bos. Prachtig in voorjaar en zomer, maar ’s winters ook heel sfeervol met de lichtjes. De tiny houses zijn van binnen ook heel knus!

Van binnen zeker zo gezellig als van buiten

Ecologische woonwijk

In ecologische woonwijk Almere Oosterwold maken Joyce en haar zoon een feestje van modern duurzaam leven. Ze laten je graag zien hoe ze hier wonen met hun geredde varkens, geiten, kippen, honden en kat. Inspirerend! Trek eropuit met de tandemfiets die is inbegrepen bij je overnachtingen bij Bed & Wellness Klein Knorrestein en ontdek deze bijzondere omgeving. Oosterwold is een woonwijk die de bewoners zelf inrichten om er te kunnen wonen, werken en recreëren. Niet alleen wat betreft hun huis, bedrijf of voorziening. Ze gaan ook zelf over wegen, waterhuishouding en openbare ruimte.

Knor knor! De varkens van Klein Knorrestein

Bevertrail fietsroute 

Vlakbij start ook de fietsroute Bevertrail, een afwisselende fietsroute door natuur, polderland en stad in de Stadsbossen Almere. Onderweg zijn de beversporen niet te missen. De route van 42 km is ontwikkeld in samenwerking met Staatsbosbeheer en start bij Buitencentrum Almeerderhout op Stadslandgoed de Kemphaan. Je rijdt naar de indrukwekkende Oostvaardersplassen, dit gebied mag je echt niet overslaan als je hier in de buurt bent!

Zelfs in de winter is de tuin prachtig

Beeld: Bed & Breakfast Nederland

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.