Landreise: lekker landelijke adresjes bij de boer

0

Ken je Landreise al? Op deze Duitse organisatie vind je leuke boerderijvakanties door heel Europa. Niet alleen fijn voor gezinnen! Deze landelijke adresjes staan garant voor ontspanning in de goed uitgeruste wellness ruimtes van de boerderij. Een leuke manier om je winterse fietsdag af te sluiten!

Een magische winter in de bergen bij Hinterscholerhof

Landelijk en duurzaam

Leuk, lekker landelijk logeren – ook in de winter! In plaats van groene weiden vol koeien en goedgevulde moestuinen geniet je hier nu van wellness en knusse huisjes met houtkachel. En ze zijn nog duurzaam ook, onderscheiden met het Landgrün label. Speciale adressen voor fietsers hebben ze trouwens ook, die vind je hier. Iets om te onthouden voor het voorjaar!

Wastleicherhof in Chiemgau, hier duik je zo je eigen ligbad in

Privésauna met bubbelbad

In Chiemgau vind je bijvoorbeeld Wastleicherhof, met luxe vakantieappartementen. Hier kruip je na je fietstocht bij de gezellige open haard, duik je nog even in de privésauna met bubbelbad en smul je van een ontbijtbuffet en lokale delicatessen. Een mooi plekje in het Midden-Rijngebied is Hof Hardthöhe. Hier slaap je in een houten vakantiehuis of chalet, krijg je dagelijks een vitaal ontbijtbuffet & 3-gangen avondbuffet én kun je gebruik maken van de spa met de mooie Rheinblick-sauna’s.

Je eigen vakantiehuis bij Hof Hardthöhe

Op naar de Bodensee

Aan de Bodensee ligt Naturresort Gerbehof. In de prachtige wellness ruimte met zoutgrot en verschillende sauna’s kun je terecht voor massages met etherische oliën. De inwendige mens wordt ook niet vergeten met biologische producten uit de regio. Ferienhaus Winterbergblick in Saksisch Zwitserland heeft gezellige vakantieappartementen waar je vanaf 3 nachten 3 uur gratis saunagebruik bij krijgt. Er is ook een gemeenschappelijke ruimte met open haard.

Wellness in de sneeuw

De sauna van Hinterscholerhof is een plaatje in de winter

Zuid-Tirol is Hinterscholerhof een fijn adres voor wellness fans, met de panoramische sauna. Je slaapt er in vakantieappartementen voor maximaal 8 personen en wordt verwend met ontbijt & heerlijke producten van de boerderij. Met de hele familie op pad of met al je fietsvrienden? In Steiermark vind je het Adelwöhrer Bauernhaus, een 400 jaar oude boerderij voor maximaal 10 personen. Met een bubbelbad en kampvuurplaats én een boerderijwinkel die 24 uur per dag geopend is een top adres in de winter. Zie je jezelf al zitten, bij het vuurtje met lekkers van de boerderij binnen handbereik…?

Lekker luxe, zo’n appartement bij Hinterscholerhof

Beeld: Landreise

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.