Winters adresje voor e-bikers op de Veluwe: Floor (+routetip!)

0

Brasserie & boscafé Floor bij Epe is een leuk winters adresje om even af te stappen en op te laden – zowel voor jou als je e-bike! In de bossen rond Epe heb je grote kans om wild te zien. Vooral in de winter, als je zo tussen de bomen door kijkt.

Aanschuiven bij een kampvuur in het bos, het kan bij Floor.

Knus boscafé op de Veluwe

In de bossen van de Dellen ligt Floor, een eigentijdse brasserie & boscafé net boven Epe op de Veluwe. Hier hebben ze hebben respect voor de omgeving en de dieren die erin leven, de medewerkers genieten zelf ook volop van de natuurrijke omgeving. Op de menukaart vind je dan allerlei gerechten die natuur uitademen. Lokale producten, vis gerookt op de eigen braai, groenten uit eigen grond. Meerdere keren per jaar passen ze de menukaarten aan om met de seizoenen mee te bewegen.

Wildgarantie in Epe

Dit is een prachtige omgeving met tal van fiets- en wandelroutes. Het edelhert, de das, boommarters, wilde zwijnen, spechten en boomklevers leven op het omringende landgoed De Dellen hun thuis. Wil je ze spotten? Misschien heb je geluk in de observatietoren op ‘De Holle Berg’. In Epe geldt zelfs een 100% Wildgarantie! Het landgoed De Dellen zit ook bomvol historie. Bezoek bijvoorbeeld het Graf van Buys Ballot, de bootjesvijver of het Erf van Daendels. Meer informatie over het landgoed vind je op www.glk.nl.

Fietsen langs bos + cultuur

Floor Brasserie Lounge is onderdeel van hotel & restaurant Dennenheuvel, hier vind je afsluitbare fietsenstalling met oplaadpunten voor je fiets en je kunt er e-bikes huren. VVV Epe heeft wat mooie fietsroutes op een rijtje gezet, te vinden via vvvepe.nl. De Kunst en Cultuurroute is een aanrader in de winter, langs veel plekken om even af te stappen zoals musea, galeries en kasteel Cannenburch. Voor € 1,50 te koop bij VVV Epe (kan ook via de webshop).

Ook binnen is het gezellig bij het knapperend haardvuur

Beeld: Floor Brasserie Lounge

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.