Verblijftip Ardennen: ga eens fietsen vanuit dit eco-hotel

0

Zin in een paar dagen fietsen in de Ardennen? Op naar Hotel Les Sorbiers. Het ligt prachtig aan de Maas bij Namen én het is het eerste hotel in Wallonië beloond met het Europese eco-label. Je kunt er ook e-bikes huren!

Verblijftip Ardennen

Geen slechte plek voor een weekendje weg!

Verblijftip Ardennen: eco-hotel Les Sorbiers

Hotel Les Sorbiers ontving als eerste hotel in Wallonië en als tweede in België het Europese eco-label. Meer dan zestig maatregelen zijn genomen om het exclusieve keurmerk te verkrijgen. Het hotel in Hastière ligt op een idyllische locatie aan de Maas vlakbij Namen. Les Sorbiers is een ideale basis voor uitstapjes naar Namen en Dinant, de tuinen van Annevoie, wijndomein Bon Baron of een avontuurlijke activiteit van Dinant Evasion.

Verblijftip Ardennen

Van binnen is het hotel sfeervol en lekker fris

Hotel met e-bikeverhuur

In de Ardennen is een e-bike wel handig. Er is een fietsenstalling met stopcontact, dus e-bikes kun je opladen.  Elektrische fietsen zijn ook te huur voor 45,- euro per dag, wel even van te voren reserveren. Wil je liever vlak fietsen met je eigen fiets, volg dan de Maasroute. Heb je geen zin meer om verder te fietsen dan stap je zo met fiets en al de trein in. De Maasroute is ook leuk om te combineren met andere doorsteekjes in de buurt tot een rondje, met het fietsnetwerk stippel je zo een leuke route uit. Liever een kant-en-klare fietstocht? Kijk dan even naar deze route: Met de fiets rond het Kasteel van Fallais (21,5 kilometer). Je trapt langs 3 kastelen én Falaën, een van de ‘Mooiste dorpen van Wallonië’!

Verblijftip Ardennen

Stukje fietsen? Volg gewoon de Maas!

Beeld: Hotel Les Sorbiers

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.