Das Walchsee Aktivresort: fijn fietshotel met een flinke toef wellness

0

Het wordt een actieve herfst – mét lekker veel ruimte voor ontspanning als je kies voor een paar dagen in Das Walchsee Aktivresort. Hier ben je als fietser aan het goede adres met allerlei thematochten, maar ook advies en service. Na je fietstocht duik je zo de wellness in!

Geen slechte manier om een dagje fietsen af te sluiten

Fietsroutes rond de Walchsee

Das Walchsee Aktivresort heeft een leuk programma voor je in petto voor de gouden herfst. Dit actieve viersterrenresort ligt aan de voet van het majestueuze Kaisergebergte, op steenworp afstand van de kristalheldere Walchsee. Rondom het hotel vind je talloze wandel- en fietsroutes voor elk conditieniveau. Een activiteitenteam vult dit aan met een wekelijks programma vol belevenis en beweging. De herfstspecials zijn de moeite waard: er zijn begeleide e-bike- & hikingtochten, begeleide wandeltochten om de kleurrijke herfst bewust te beleven, een qi gong-week, een yoga-arrangement en nog veel meer.

Ook nog een stukje wandelen? De Smugglerweg Kaiserwinkl is een aanrader!

Compleet fietsprogramma

Fietsers zitten hier goed. Van een fietsprogramma met thematochten tot gps-advies en een terugbrengservice bij pech: je vindt het hier. Een gezonde, lekkere keuken zorg ervoor dat je iedere dag met energie eropuit kunt. De Move & Relax-ruimte in Das Walchsee Aktivresort biedt je de mogelijkheid om je conditie te verbeteren, maar je kunt er ook lekker ontspannen. Ga individueel trainen met een personal trainer of samen in een groep, neem een duik in het grote binnen- en buitenzwembad en geniet van de milde herfstzon op de ligweide. Doe nog even een rondje door het saunalandschap en sluit af met een massage of  schoonheidsbehandeling. Hier wordt een fietsvakantie een complete wellnessvakantie.

Lekker en gezond eten, zo kun je eropuit met energie

Beeld: Das Walchsee Aktivresort

 

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.