Sfeervol herfstadresje voor fietsers: Gasthuis In de Heilige Stede, Hasselt

0

Leuk adresje om een paar dagen sfeer te proeven in het mooie Hanzestadje Hasselt: Gasthuis In de Heilige Stede. Hiervandaan maak je op de fiets mooie rondjes naar Zwartsluis, Kampen en Zwolle. Met kacheltje in de gastenruimte ook fijn in najaar en winter!

De B&B ligt in een mooi oud pandje in hartje Hasselt

Pelgrimeren bij Gasthuis in Hasselt

Bij Gasthuis In de Heilige Stede boek je niet simpel een overnachting, je boekt hier een belevenis midden in het centrum van de historische Hanzestad Hasselt. Dat begint al bij de ontvangst in de receptie, een originele winkelruimte uit 1910. Je boekt er een van de twee kamers met eigen badkamer, of – als je met meer dan twee personen reist – de hele B&B. De B&B in pelgrimsoord Hasselt is een rustpunt op de route van het Jacobspad, Christoffelpad en Jabikspaad. Maar je kunt hier ook prachtig fietsen!

Knusse woonkamer mét kachel om weer lekker op te warmen

B&B met e-bike oplaadpunt

De meeste gasten van de B&B zijn fietsers. E-bikes kunnen in een afgesloten tuin worden opgeladen als de batterij niet los kan. Anders is er een grote afsluitbare schuur waar ze geparkeerd kunnen worden. Fietsverhuur staat op de agenda voor de toekomst, in de tussentijd is er een leenfiets om even een boodschap te doen. Rijd een rondje langs Zwartsluis, Kampen en Zwolle. Of ga gezellig naar Meppel. Hier vind je een leuk overzicht met 3 fietsroutes rond Hasselt!

Lekker ontbijtje bij de B&B, een goede start van de dag

Beeld: Gasthuis In de Heilige Stede

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.