Ontdek Ameland in de herfst met November Kunstmaand

0

Ameland is heerlijk in de herfst. Denk aan bossen vol kleur met talloze paddenstoelen en dennenappels op de grond. En wellicht de herfstwind die zorgt voor stevige schuimkoppen op de golven. In november is het Kunstmaand op Ameland: helemaal leuk!

In de herfst is het op Ameland stukken rustiger op het fietspad

Kunstmaand Ameland

Wat is er te doen op Ameland in het najaar? Nou, heel wat. November = Kunstmaand op Ameland. Het hele eiland is één grote expositieruimte. Geniet deze maand kunstwerken, optredens, workshops en nog veel meer. Er zijn veel verschillende kunstlocaties verspreid over het eiland en er is ook een leuke culinaire route. Met het November Kunstmaandarrangement huur je een vakantiehuis, appartement, hotel of kamer en krijg je er meteen drie dagen fietshuur bij, voor een elektrische fiets. Met een kopje koffie met gebak in een restaurant, het Kunstmaandprogrammaboekje en een topografische kaart van Ameland. Zo kun je meteen eropuit.

De natuur lijkt in het najaar wel een schilderij

Huisje met haard of fietsenstalling

De dagen worden korter en de temperaturen frisser. Dus alle reden lekker ’s avonds lekker warm bij de kachel of open haard te zitten. Je zou niet eens meer naar huis willen. Handig: online kun je ook filteren op huisjes met een afsluitbare fietsenstalling!

Beeld van twee reddingwerkers op de dijk bij Ballum

Beeld: VVV Ameland

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.