Soepel de stad door met Cube

0

Advertorial

E-bikes zijn er in allerlei gedaantes, van supersnel en sportief tot megacompact en praktisch. Deze Cube-fietsen met trap­ondersteuning kunnen het leven een stuk gemakkelijker maken.

Cube Fold Hybrid

Cube Fold Hybrid

Gebruik ’m voor je werk, de dagelijkse boodschappen of gewoon voor de fun. Dankzij het one size fits all concept is de compacte Fold Hybrid helemaal aan te passen naar jouw wensen. De hoogte van het zadel en stuur zijn vlot instelbaar. De Fold is geschikt voor fietsers tussen de 1,60 meter en 1,90 meter. Hij heeft een krachtige Bosch Performance Generation 3-motor (65 Nm), plus een 5-speed Nexus-versnellings­naaf met aandrijfriem.

De Cube Fold Hybrid Sport is ­uitgevoerd met een Bosch Active Line Plus (50 Nm) en een derailleursysteem met een 10-speed Tiagra-onderdelengroep.

Overige specificaties 500 Wh Bosch ­PowerPack-accu, spatborden, stabiele ­standaard, slot en achterdrager Cube Fold Hybrid € 3.499,- Cube Fold Hybrid Sport € 3.099,-

Cube Fold Hybrid Sport

Cube Cargo Hybrid

Met een moderne e-bakfiets kun je van alles: boodschappen doen bijvoorbeeld, de kinderen naar school brengen, en misschien heb je er zelfs wat aan voor je werk. Bijkomend voordeel: het scheelt een hoop dure autoritjes en parkeergeld. De Cargo Hybrid is ­geheel aan te passen aan iedere situatie. Er zijn diverse accessoires verkrijgbaar, zoals ergonomisch ontworpen zitjes voor de kids. Die zijn eenvoudig te monteren en zijn voorzien van driepuntsgordels met een magnetische Fidlock-sluiting.

Specificaties Motor Bosch Cargo Line ­Generation 4 (85 Nm), Cruise (250 watt)
Accu Bosch PowerPack 500 Display Bosch Intuvia Maximaal systeemgewicht 220 kilo
Remsysteem Magura (180/203) Schakel­systeem Enviolo Cargo Manual
Inclusief voorlicht, achterlicht, spatborden, standaard en bel
Cube Cargo Hybrid € 5.599,-

Cube Cargo Hybrid

CUBE Concept – Dynamic Cargo

Met hulp van BMW heeft Cube een nieuwe driewielige bakfiets ontwikkeld. Die heeft naast twee aandrijfwielen en elektrische ondersteuning ook een as­differentieel, dat zelfs in krappe bochten voor een natuurlijke rijervaring zorgt. De fiets heeft een innovatief kantelmechanisme. Het hoofdframe aan de voorzijde kantelt in de bocht, de bak blijft met twee wielen op de grond. Dit zorgt ervoor dat de fiets en de lading veilig en stabiel blijven in iedere bocht. En doordat de laadbak in alle situaties horizontaal blijft, merk je het extra gewicht nauwelijks op. De bakfiets is geschikt voor rijders van 1,50 meter tot 1,90 meter. Binnenkort leverbaar!

Cube Concept Dynamic Cargo

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.