FietsActief nummer 2/3 – met gratis Streekgids

0

Extra dik: FietsActief nummer 2/3 – mét gratis Streekgids

FietsActief editie 2/3 is extra dik en neemt je mee naar de mooiste plekken in binnen- en buitenland! Zoals naar autovrij fietsparadijs Schiermonnikoog, naar vogelwalhalla De Biesbosch en naar het bosrijke Overloon aan de rand van de Peel – een gebied met een bijzonder verhaal.

Ontdek onze routes en reizen

In België ontdek je de vele gezichten van Diksmuide: van gemoedelijke boerenweggetjes, hopvelden en strand tot de roerige geschiedenis. In Duitsland geniet je van de bonte mix aan vissersplaatjes, kuuroorden en hippe koffietentjes op de Oostzeekustroute. In Oostenrijk laaf je je aan de pracht van de Kitzbüheler Alpen, en helemaal in de hak van de Italiaanse laars vind je in Puglia een ultieme mix van fietsen en lekker eten.

Verder de beste nieuwe e-bikes en een serie gravelbikes op een rij, en alles over het fundament van je fietstocht: asfalt. We leggen ook uit hoe je omgaat met honden op je pad, en hoe je een ander zadel monteert. Even rust? Wie weet is een van de vele fietsboeken uit ons overzicht wel iets voor jou.

Streekgids: De Biesbosch

De Biesbosch, op de grens van Brabant en Zuid-Holland, is een heerlijke fietsbestemming voor het voorjaar en de zomer. Je rijdt er langs water en groen in oude en nieuwe natuur. Uitgefietst? Duik dan het gezellige Dordrecht in met onze topadresjes. Lees er alles over in de Streekgids die je bij nummer 2/3 ontvangt. 

FietsActief nummer 2/3 – 2023 is vanaf dinsdag 11 april in de winkel verkrijgbaar en is nu al te bestellen in onze WEBSHOP

 

 

 

 

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.