Ontdek minder bekende Europese steden met Hidden Cities – Europa

0

Op zoek naar een unieke stedentrip, weg van de drukte? Het nieuwe boek Hidden Cities – Europa presenteert 70 charmante Europese steden waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Dé perfecte gids voor iedereen die op zoek is naar een bijzondere beleving.

Ook mooi en niet zo voor de hand liggend: Helsinki

Citytrip in Europa

Kufstein, Lugano en Wrocław zijn alle drie betoverend, uniek en vrijwel onbekend. Of wat te denken van een stad als Salerno met zijn middeleeuwse oude binnenstad, Pafos met zijn romantische stranden of de bloeiende havenstad Turku in Finland. Laat je inspireren voor je volgende avontuur met de nieuwe gids Hidden Cities – Europa.

Aarhus

Aarhus is bijvoorbeeld ook een aanrader. Hyggelig – dit trendy woord voor typisch Deense gezelligheid en comfort lijkt gemaakt voor Aarhus. Met zijn cafés, designwinkels, moderne musea, mooie pleinen en groene omgeving is de stad aan de oostkust van het schiereiland Jutland een aantrekkelijke bestemming voor een ontspannen en tegelijk inspirerende vakantie. En je kunt er prachtig fietsen!

Hidden cities Europa

70 onvergetelijke stedentrips, weg van de drukte

Auteur: Aubel Henning

ISBNL 9789043927994

Prijs 35,-

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.