Super logeeradres voor e-bikers: Lodge en Loft

0

Fijn fietsadres voor e-bikers: Lodge en Loft in Sassenheim!  ’s Nachts staat je e-bike veilig in de afsluitbare fietsenstalling, terwijl jij bijkomt van mooie tochtjes naar Delft en de duinen. 

Ideale e-bike B&B

Bij Lodge en Loft heb je de keus uit twee kamers aan het water. Allebei mooi naturel en hip ingericht, maar ieder net even met een eigen karakter. Je vindt de B&B in een van de chicste straten van Sassenheim – je kijkt zo op de ruïne van Kasteel Teylingen. Je e-bike staat ’s nachts veilig in de afsluitbare fietsenstalling.

Terras aan het water

Vanuit de B&B maak je mooie tochtjes naar Delft en de duinen. Het (dak) terras aan het water maakt het ook een heel fijn adresje voor voorjaar en zomer. De beste remedie tegen winterblues: boek nu vast een fijn weekendje weg voor als het straks lekker weer is!

 

Beeld: Lodge en Loft

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.