Nieuw: Giant Stormguard E+

0

Giant heeft een gloednieuwe stoere e-bike, de Stormguard E+. Voorzien van een krachtige motor, soepele voor- en achtervering, carbon riemaandrijving en zwevende achterdrager. Daarmee opent deze e-bike een wereld van avontuur. De mogelijkheden zijn oneindig, de fiets leent zich voor zowel dagelijkse woon-werkritten als langere tochten over uiteenlopend terrein, aldus Giant.

Giant Stormguard E+

Voor & achtervering

In het kort: het frame is voorzien van een geheel nieuwe achtervering. Die draagt de naam Stable Link. Met 100 millimeter veerweg is deze geoptimaliseerd om goed te kunnen werken in combinatie met het innovatieve riemaandrijvingssysteem. De achterdrager is losgekoppeld van het achterwiel en bevindt zich boven het veersysteem. Dit verbetert de veerprestaties aanzienlijk, vooral bij ritten met een zwaar beladen achterdrager. De Stormguard E+ heeft ook een 100 millimeter verende voorvork. Doordat de voor- en achtervering samenwerken houden beide banden stevig contact met de ondergrond, worden schokken en trillingen geabsorbeerd en neemt de trekkracht op ruwe wegen en onverharde wegen toe.

SyncDrive Pro

De nieuwe SyncDrive Pro motor, die samen met Yamaha is ontwikkeld, is geoptimaliseerd voor het Stormguard-frame en de Stable Link-vering. De Smart Assist-technologie maakt gebruik van zes sensoren om de precieze hoeveelheid vermogen te bepalen die nodig is voor je rijstijl en het terrein waarop je rijdt. De motor heeft ook lagere geluidsniveaus en een smalle Q-factor voor optimale trapprestaties. De motor wordt aangedreven door de gloednieuwe EnergyPak Smart 800.

De Stormguard E+ is vanaf nu verkrijgbaar en beschikbaar in 2 uitvoeringen. De Stormguard E+ 1 heeft een adviesprijs van € 8.299,-. De Stormguard E+ 2 heeft een adviesprijs van € 6.799,-. In FietsActief 8/9 vind je een eerste test van de Stormguard E+ 2. Nu al meer weten? Ga naar GIANT BICYCLES

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.