Fietsen in Twente met de Herfstfiets4daagse

0

Fietsen in Twente? Ieder jaar is de laatste fietsvierdaagse die je kunt rijden de Hof van Twente Herfstfiets4daagse, deze keer van 17 tot en met 20 oktober. Een fietsfeestje door een prachtige omgeving vol bonte najaarspracht.  

Fietsen in Twente

Voor de 29e keer kun je van maandag 17 tot en met donderdag 21 oktober deelnemen aan de Hof van Twente Fiets4daagse. De schitterende herfstkleuren in de machtige loofbossen maken dit evenement tot een bijzondere ervaring. Je kunt een of meer dagen fietsen en kiest daarbij een uitstekend bewegwijzerde route van 35, 50 of 70 kilometer.

Het unieke routesysteem geeft je onderweg de mogelijkheid te bepalen welke afstand die dag het beste bij je past. Onderweg kom je langs verschillende bezienswaardigheden en er is genoeg tijd om even af te stappen. Tijdens deze vierdaagse fiets je onder andere over de Sallandse Heuvelrug, doorde Twickelse bossen en Diepenheim met haar kastelen.

Praktisch

Starten kan tussen 9.00 en 12.00 uur vanaf DE REGGEHOF in Goor. Deelname voor vier dagen kost € 12,50 per persoon. Bij voorinschrijving via de website is dat € 11. Kijk op FIETSVIERDAAGSE voor meer informatie.

Oh en op zondag 16 oktober is er alvast een klein voorproefje. Van 14.00 tot 17.00 uur is er een muzikaal onthaal. Fiets de benen alvast los met een route van 25 kilometer. Ook kun je je alvast voorinschrijven voor de vierdaagse tussen 16.00 en 17.00 uur. Heb je je al ingeschreven? Dan ligt je startbewijs ook al voor je klaar.

Fietsen in Twente

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.